Go Back
+ servings
Kålsalat - Opskrift på nem og lækker kålsalat

Sprød kålsalat

Opskrift på en nem og lækker kålsalat
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1/4 rødt spidskål, fintsnittet
  • 1/4 grønt spidskål, fintsnittet
  • 15 rosenkål
  • Lidt tørrede tranebær

  • Ristede hasselnødder, - find opskriften på ristede hasselnødder her

  • 3 spsk

    olivenolie

  • 1 spsk

    æblecidereddike

  • 1 spsk

    citronsaft

  • 1 spsk

    honning

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Bland olivenolie, æblecidereddike, citronsaft, honning og smag dressingen til med salt og peber.
  • Skyld rosenkålene grundigt og fjern de yderste grimme blade.
  • Skær det groveste stykke af bunden og fjern forsigtigt de største blade fra alle rodenkålene og læg dem til side.
  • Snit de det der er tilbage af rosenkålshoveder fint.
  • Anret nu salaten i en dyb tallerken eller lignende og bland de snittede kål godt sammen. Hæld det meste af dressingen ud over.
  • Stik nu de hele rosenkålsblade ned i salaten, og fordel lidt tranebær og ristede hasselnødder og hæld til sidste det sidste dressing over.