Sæt på køl til det er stivnet og blend derefter massen til en marmelade, - tilsæt evt. et par tsk kogende vand hvis den er for tyk. Opbevar den på køl til den skal bruges.
Biksemaden
Steg kartoflerne gyldne i rapsolie på en pande, tilsat lidt frisk timian samt salt, i ca. 15 min.
Hæld olien fra kartoflerne og fordel dem på en bradepande beklædt med bagepapir, og giv dem ca. 10 min. ved 230 grader i oven så de bliver helt sprøde.
Steg i mellemtiden stykker af oksemørbrad gyldne i en smule olie, - tilsæt løgene og steg dem blanke, - smag til med salt og peber og en smule frisk timian.
Pensl en pande med en smule olie, og tilbered vagtelæggene som spejlæg ved helt svag varme .
Anret kartoflerne med oksemørbrad og løg toppet med vagtelæg og rødbedemarmelade og server med bearnaisesauce.