Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Nemme og hurtige flutes
Opskrift på lækre bløde flutes.
Denne opskrift giver 3 stk.
Ret
Brød
Køkken
Dansk
Nøgleord
Brød, Flute
Samlet tid
1
time
time
30
minutter
minutter
Servings
3
stk
Calories
696
kcal
Author
Dianna
Ingredienser
25
g
gær
3
dl
lunken mælk
450
g
hvedemel
20
g
smør
1
spsk
sukker eller honning
1
tsk
salt
Mælk til pensling
Evt. sesam til topping
Sådan gør du
Rør gæren ud i den lune mælk og tilsæt sukker eller honning.
Tilsæt mel og salt, lidt ad gangen, og rør det godt ind i dejen.
Tilsæt smørret i mindre klumper, og rør dejen til den samler sig, gerne på maskine, - i ca. 8 min.
Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 45 min., - dæk skålen med film og et klæde.
Del dejen i 3 og form dem til lange flutes.
Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad dem efterhæve i 30 min. under et klæde.
Pensl med mælk og drys evt. med sesam.
Lav 2 dybe snit i hvert brød og bag dem i en forvarmet ovn ved 225 grader, almindelig ovn, i ca. 12-15 min.
Video
Nutrition
Kalorier:
696
kcal
|
Kulhydrater:
127
g
|
Protein:
22
g
|
Fedt:
11
g
|
Mættet fedt:
6
g
|
Flerumættet fedt:
1
g
|
Enkeltumættet fedt:
3
g
|
Transfedt:
0.2
g
|
Kolesterol:
26
mg
|
Natrium:
863
mg
|
Kalium:
392
mg
|
Fiber:
6
g
|
Sukker:
9
g
|
A-vitamin:
329
IU
|
C-vitamin:
0.03
mg
|
Kalcium:
150
mg
|
Jern:
7
mg