Mas peberkornene med bladet på en kniv, og hak dem derefter.Jeg foretrækker dem ikke for store i stykkerne, - men hak dem som du foretrækker det.
Smelt smørret i en lille gryde og steg løgene klare heri.
Hæld cognac ved, lad den koge op, - og flamber cognacen ved at sætte ild til den. Ryst gerne let med gryden imens den flamberer, til flammen forsvinder - men pas på med åben ild i køkkenet.Husk at fjerne gryden fra emhætten!Du kan også blot lade den koge kogt ind, uden at flambere den. Den skal koge helt ind til der næsten ikke er mere tilbage.
Tilsæt knuste peberkorn og dijon sennep, og rør det sammen i gryden, - og hæld derefter bouillonen ved.Lad den koge igennem ved god høj varme i ca. 5 minutter.
Tilsæt fløden, og lad saucen koge ind ved middel varme, til du du har den ønskede konsistens. Lad den koge i minimum 5 minutter, og rør undervejs.Saucen tykner yderligere når den køler let af.
Smag saucen til med friskkværnet peber, og evt. salt.Du kan også tilsættes ekstra knust madagaskar peber hvis du ønsker det.
Hæld evt. yderligere knuste peberkorn på toppen inden servering.