Go Back
+ servings
Bøf tilberedt sous vide - Opskrift på sous vide tilberedning af bøf

Bøf af krogmodnet oksehøjreb tilberedt sous vide

Vores guide til perfekt sous vide tilberedning af et godt stykke oksehøjreb
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Samlet tid: 2 timer 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Jes Brinch

Ingredienser

  • 800 g

    krogmodnet oksehøjreb, - lad det forblive som en stor bøf

  • 2 spsk

    okseboullion, koncentreret

  • 3 kviste

    frisk timian

  • 3 fed

    hvidløg, knust

  • 50 g

    klaret smør

  • Lidt olivenolie

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Læg bøffen i en vakuumpose sammen med koncentreret oksebouillon, og tilbered kødet sous vide i ca. 2 timer ved 56 grader.
  • Krydr kødet med salt og peber og giv det en lækker stegeskorpe ved jævn høj varme, sammen med knuste hvidløg og frisk timian.
  • Lad bøffen trække min. 10 min. inden den skæres ud i tykke skiver.