Go Back
+ servings
Rejecocktail - Opskrift på rejecocktail med thousand island

Rejecocktail med thousand island

Opskrift på rejecocktail med hjemmelavet thousand island dressing.
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 250 g

    gode rejer, skyllere og drænet for væde

  • 1

    bdr friske grønne asparges

  • 1

    stort romaine, crisp salat elle lignende, fint snittet

  • Frisk dild, brøndkarte og evt. syre til pynt

Thousand island

  • 1 dl

    god mayonnaise, - vi bruger Hellmann's

  • 1 dl

    cremefraiche 18%

  • 1 spsk

    ketchup

  • 1 tsk

    dijonsennep

  • 4

    cornichoner, finthakkede

  • 1

    skalotteløg, finthakket

  • 1/2 bdt

    frisk dild, finthakket

  • 1/4 citron, saften heraf
  • Salt og peber

  • Friskbagte lune flutes, - prøv vores opskrift på lækre friske flutes

Sådan gør du

  • Bland ingredienserne til dressingen og smag til med salt og peber.
  • Lav en bue på tallerkenen med dressingen, og top den med salaten.
  • Top af med rejer, friske dildkviste og syre.
  • Server rejecocktailen med friskbagte flutes og ekstra dressing ved siden af.