Go Back
Glaseret landskinke - Opskrift på klassisk glaseret landskinke

Glaseret landskinke

Opskrift på den lækreste glaserede landskinke
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 4 timer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1

    god stor skinke

  • 1 dl

    mellemstærk sennep, alt efter størrelse på skinken

  • 3 dl

    brun farin, alt efter størrelse på skinken

  • Vand

Sådan gør du

  • Befri skinken for nettet og skær derefter sværen af, - lad ca. 4 mm fedt sidde tilbage under sværen. Rids nu fedtlaget i harlekin tern og gnid den først ind i rigeligt sennep og derefter brun farin, - der skal ikke sidde et tykt lag, den skal bare gnides godt.
  • Tænd ovnen på 110 grader og læg skinken ned i en bradepande fyldt med vand.
  • Glaser skinken i ca. 3 timer ved 110 grader eller til den når en kernetemperstur på ca. 65 grader. Skru derefter op på 200 grader og lad den stå i ca. 15-20 min til fedtet, sukker og sennep begynder at karmmelisere.
  • Tag skinken ud og lad den hvile i 10-15 min. inden den skæres ud.