Go Back
+ servings
Kroketter med braiseret lam - Opskrift på sprød appetizer

Kroketter af braiseret lam

Opskrift på lækre kroketter med kartofler og braiseret lam
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 250 g

    braiseret lam, eller andet braiseret kød

  • 150 g

    kartofler, kogte og afkølede

  • Salt og peber

  • 2 spsk

    hvedemel

  • 2 dl

    panko rasp

  • 2 æg, sammenpisket
  • 1 liter

    raps olie

Estragon mayonnaise

  • 2 spsk

    god mayonnaise, - vi bruger Hellmanns

  • 1 tsk

    flydende estragon

  • 1/2 tsk

    tørret estragon

Sådan gør du

  • Bland ingredienserne til estragon mayonnaisen og stil den på køl til den skal bruges.
  • Varm olien i en gryde.
  • Trevl kødet og ælt det sammen med mosede kartofler - smag til med salt og peber.
  • Tril massen til kugler der først vendes i mel, derefter æg og så i panko rasp. Vend dem en ekstra gang i ægger og derefter panko raspen.
  • Fritter kuglerne i olien ved ca. 160 grader til de er gyldne og sprøde.
  • Lad dem suge på lidt køkkenrulle inden de serveres med estragon mayonnaisen.