Go Back
+ servings
Opskrift på en fantastisk appetizer, - sprødstegt bakskuld på smørristet rugbrød

Sprødstegt bakskuld på smørstegt rugbrød

En nem og virkelig lækker appetizer eller lille forret, - sprødstegt bakskuld på smørstegt rugbrød
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Jes Brinch

Ingredienser

  • 2

    bakskuld, flået og fileteret

  • Klaret smør

  • 3 skiver

    lækkert rugbrød, - alt efter størrelse

  • Frisk dild, små kviste

Sådan gør du

  • Steg bakskuld fileterne i rigeligt klaret smør, og lad dem derefter hvile på lidt kølkkenrulle.
  • Steg ligeledes rugbrødet i lidt klaret smør, så det bliver sprødt og krydr med salt.
  • Skær rugbrødet til, så det er helt dækket af bakskuld, det giver det flotteste resultat og top med lidt frisk dild.