Go Back
+ servings
Opskrift på pizza bismarck

Hurtig surdejs pizzabund

Opskrift på den god hurtig surdejs pizzabund
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Jes Brinch

Ingredienser

  • 400 g

    pizzamel

  • 80 g

    semola, - vi bruger De Cecco Semola

  • 20 g

    gær

  • 2 dl

    tynd surdej, biga

  • 2 1/2 dl

    vand

  • 1/2 dl

    olie

  • 5 g

    salt

Sådan gør du

  • Opløs gæren i lunken vand og tilsæt derefter salt og surdej.
  • Tilsæt mel lidt ad gangen og rør grundigt.
  • Tilsæt olivenolien når dejen er som en grød i konsistensen og rør til den er fin og glat.
  • Tilsæt resten af melet og rør i ca. 5 min.
  • Put lidt olie på hænderne og saml dejen til en rund kugle i hænderne.
  • Læg dejen tilbage i skålen og lad den hæve et lunt sted i en time.