Go Back
+ servings
Smørstegt rugbrød med rejer og hollandaisecreme - Smørrebrød

Smørstegt rugbrød med rejer og hollandaise creme

Opskrift på smørstegt rugbrød med rejer og hollandaise creme
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 400 g

    rejer, skyllet og drænet for væde - dup dem tørre med lidt køkkenrulle

  • 4 skiver

    godt groft rugbrød, - prøv vores opskrift på de lækreste hjemmebagte rugbrød

  • 4 spsk

    kold hollandaise sauce (eller anden creme/mayo) - se vores opskrift på champagne hollandaise

  • 25 g

    smør

  • 8

    sprøde salatblade

  • 4

    grønne asparges i strimler, -

  • Syre, dild, havesyre og bredbladet timian

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Læg asparges strimlerne i isvand så de bliver sprøde.
  • Smelt smørret på en pande og steg rugbrødsskiverne sprøde og gyldne på begge sider. Lad dem hvile et øjeblik.
  • Pisk hollandaisen lidt luftig med et piskeris og put den på en sprøjtepose eller i en doserings flaske.
  • Top rugbrødet med sprøde salater og havesyre og anret med rejer og kold hollandaise creme.
  • Pynt med sprøde asparges strimler, dild, syre og timian og drys med salt og peber.