Go Back
+ servings
Opskrift på den lækreste pizza carbonara

Pizza carbonara

Opskrift på den lækreste pizza carbonara
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1 portion

    pizzadej, - prøv vores opskrift på pizzabund med surdej eller vores almindlig sprød pizzabund

  • 100 g

    ricotta

  • 125 g

    mozzarella, frisk eller revet

  • 16 tynde skiver

    pancetta

  • 4

    æg

  • Parmesan, revet

  • Salt og peber

  • Evt. frisk basilikum

Sådan gør du

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler.
  • Fordel ricotta og mozzarella på bundene og derefter pancetta.
  • Bag pizzaerne til de er gyldne men ikke færdige, - ca. 10 min. ved 250 grader.
  • Tag pizzaerne ud og slå et æg ud på hver der placeres i midten, og bag pizzaerne videre i ca. 5 min til ægget er tilberedt men blommen fortsat er blød og lækker.
  • Top pizzaerne med masser friskrevet parmesan, salt og peber og evt. friske basilikumsblade.