Go Back
+ servings
Rodfrugtmos - Opskrift på rodfrugtmos med rigeligt smør

Rodfrugtmos med rigeligt smør

Opskrift på en fantastisk rodfrugt mos med masser af smag
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Jes Brinch

Ingredienser

  • 300

    gram knoldselleri

  • 600 g

    kartoffel

  • 200 g

    persillerod

  • 150 g

    smør

  • Evt. lidt kogevand

  • Salt og hvid peber

Sådan gør du

  • Skræl grøntsagerne og skær dem ud i større tern.
  • Kog rodfrugterne i rigeligt usaltet vand til de er møre. Hæld vandet fra og gem lidt til at justere konsistensen.
  • Tilsæt smørret og lad det smelte under omrøring. Brug et piskeris til at piske rodfrugterne godt sammen til en grov mos. Ønsker man en finere mos kan man bruge en elpisker, men vi foretrækker den grov.
  • Smag til med salt og hvid peber og server straks.

Noter

Skål fra Würtz keramik