Go Back
+ servings
Brødcroutoner - Opskrift på lækre ovnstegte brødcroutoner

Brødcroutoner

Opskrift på hjemmelavede brødcroutoner
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1

    flute eller 1/2 franskbrød, - gerne daggammelt eller til den tørre side

  • 1/2 dl

    olivenolie

  • Krydderier, - jeg har brugt tørret persille og hvidløgspulver

  • Salt

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader, almindelig ovn.
  • Skær brødet ud i mindre firkanter på ca. 1x1 cm og hæld dem i en skål.
  • Bland olien med de ønskede krydderier og vend det sammen med brødstykkerne. Krydr med salt og vendt det igen godt sammen.
  • Fordel brødstykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag croutonerne i ca. 20 min. til de er gyldne og hårdt ristede.
  • Lad croutonerne køle af inden de hældes i en lufttæt beholder hvor de kan holde sig i flere uger.

Noter

Skift krydderierne ud alt efter hvad croutonerne skal serveres til, - du kan lave et hav af variationer.