Go Back
+ servings
Grillede edamamebønner - Opskrift med chili, hvidløg og sesam

Grillede edamame med chili, hvidløg og sesam

Opskrift på lækre grillede edamamebønner med masser hvidløg, chili og sesam.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 2 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1

    ps edamame i skal

  • 1/2 dl

    soya

  • 1 spsk

    friskpresset citronsaft

  • 1/2

    rød chili, finthakket - uden kerner

  • 3 fed

    hvidløg, revet eller presset

  • 2 spsk

    sesam

  • Lidt olivenolie

  • Flagesalt

Sådan gør du

  • Overhæld de frosne edamamebønner med koldt vand og lad dem trække til de er optøede. Hæld vandet fra og lad dem dræne godt i en sigte.
  • Bland hvidløg, chili og sesam godt sammen, og steg det af et par minutter ved høj varme på en brandvarm stegeflade på grillen eller en pande på komfuret. De skal stege til sesamfrøene begynder at poppe.
  • Bland det sammen med soyaen og friskepresset citron og stil til side.
  • Hæld en smule olie på stegefladen og rist edamamebønner af i ca. 5-10 min, igen ved meget høj varme. De skal blive godt grillede, - vend dem jævnligt.
  • Hæld bønnerne i en skål og overhæld dem med soyamarinaden og drys med flagesalt, - server mens de er lækre lune.