Go Back
+ servings
Pasta gorgonzola - Opskrift på pasta i cremet gorgonzolasauce

Pasta med gorgonzola og ramsløg

Opskrift på pasta vendt i lækker cremet gorgonzolasauce
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 500 g

    pasta

  • 200 g

    gorgonzola

  • 1/2 l

    piskefløde

  • 2 1/2 dl

    vand (eller boullion)

  • 1

    løg, finthakket

  • 1/2

    citron, saften heraf

  • 1 lille håndfuld ramsløg - kan erstattes af 2 fed hvidløg, revet
  • Salt og peber

  • Olie

Sådan gør du

  • Steg løgene blanke i en smule olie.
  • Tilsæt piskefløde, vand og gorgonzola og lad saucen koge ind i ca. 20 min.
  • Tilsæt citron og smag saucen til med salt og peber, og lad den simre mens pastaen koges.
  • Vend ramsløgene i saucen til aller sidst, så de bevarer den flotte farve.
  • Hæld vandet fra pastaen, og vend det straks i saucen.
  • Server pastaen med friskkværnet peber.