Go Back
Chicken nuggets - Opskrift på sprøde kyllinge nuggets

Sprøde og saftige chicken nuggets

Opskrift på de lækreste chicken nuggets som hele familien bliver lettere afhængige af.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Samlet tid: 7 minutter
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 800 gram kyllinge inderfilet, eller bryst skåret i mindre stykker
  • 1/2 liter

    kærnemælk

  • 150 g

    cornflakes

  • 4 dl

    hvedemel

  • 4 æg, sammenpisket
  • Salt

  • 1 l

    rapsolie

Sådan gør du

  • Fjerne sener og urenheder fra kyllingfileterne, og skær dem derefter i størrelser svarende til lidt større nuggets.
  • Vend dem i kærnemælken, dæk skålen til, og lad dem trække på køl i 6-8 timer.
  • Blend cornflakes til en fin mel og læg dem i en tallerken.
  • Hæl mel i en anden tallerken og krydr med salt.
  • Sigt kyllingen fri fra kærnemælk og vend stykkerne i hvedemel, sammenpisket æg og til sidst de blendede cornflages, - sørg for at der er panering på hele stykket.
  • Varm olien op i en gryde til den når ca. 160-180 grader.
  • Friter stykkerne til de er gyldne og sprøde, og lad dem derefter suge på lidt køkkenrulle.
  • Server med en frisk salat, pommes eller i en chicken burger.