Go Back
+ servings
Pulled beef pasta - Opskrift på cremet pasta med pulled beef

Cremet pulled beef pasta

Opskrift på lækker cremet pulled beef pasta.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 400 g

    pulled beef rester

  • 2

    løg, skåret i brede strimler - ca. 1/2 cm

  • 2

    grønne peberfrugter, skåret i strimler

  • 5 fed

    hvidløg, revet eller presset

  • 1/2 l

    piskefløde

  • 2 dl

    vand

  • Salt og peber

  • Olivenolie

  • Kulør

  • 400 g

    pasta

  • Revet parmesan til toppen

Sådan gør du

  • Varm lidt olie i en gryde og svits løg, hvidløg og peberfrugter i et par minutter.
  • Tilsæt kødet, krydr med salt og peber og steg et par minutter.
  • Hæld vandet over og lad det reducere let.
  • Tilsæt derefter piskefløden, og lad retten små simre i 20-25 min., rør jævnligt. Smag til med salt og peber og tilsæt en smule kulør. Kog i mellemtidenpastaen al dente.
  • Hæld vandet fra pastaen og vend den straks i saucen, - sørg for at fordele grøntsager og kødet godt.
  • Server med friskrevet parmesan på toppen.

Noter

Da det er ramsløgsæson har vi tilsat en håndfuld af de sunde og skønne ramsløg til retten, vi vendte dem i saucen lige inde pastaen, - så de kunne nå at falde let sammen.