Blend løg, hvidløg, gulerødder og bladselleri til en ensartet masse.
Svits det godt igennem i en god sjat olie, - ca. 8-10 min. ved middel varme, - rør jævnligt.
Tilsæt det hakkede oksekød og lad det brune godt.
Tilsæt tomatkoncentrat, varm igennem et par minutter og hæld derefter rødvinen over og lad den dampe af.
Tilsæt krydderier og hakkede tomater og lad kødsaucen simre ved svag varme, - gerne et par timer. Smag til med salt og peber.
Når kødsaucen er færdig slukkes for varmen , og de ukogte pasta skruer tilsættes sammen med 6-7 dl vand, - rør det godt sammen. Smag igen til med salt og peber.
Hæld retten i et fad af 3 omgange, mellem hvert lag drysses revet mozzarella og parmesan.
Top retten med frisk mozzarella, - fordel det jævnt over hele retten.
Bag pastaen i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 45 min.