Evt. lidt finthakket persille og chiliflager til toppen
Sådan gør du
Skyl broccolien og del den i små buketter.
Skær squash i skiver på ca. 1/2 cm i tykkelsen, og del dem i halve eller kvarte.
Slå æggene ud og pisk dem sammen med mælk, salt og peber, - gerne hvid peber.
Varm en smule olie på en stor pande ved middel varme, og steg broccoli og squash et par minutter, - krydr med salt og peber.
Skub grøntsagerne over til siden og hæld æggemassen på den anden halvdel af panden og skru ned til svag varme. Med en pallet skubbes æggemassen rundt så den danner nogle lækre store klumper. Noget æggemasse vil naturligt sætte sig om grøntsagerne, - det er så fint.
Når æggene er tilberedt som ønske, jeg foretrækker dem bløde og let tilberedt slukkes for varmen. Tilsæt spinaten (og evt. ramsløg) og vend nu det hele sammen, - så stykker af æg ligger mellem grøntsagerne.
Fordel på to tallerkener, top med avocado og evt. persille og chiliflager.