Go Back
+ servings
Butternut squash suppe - Opskrift på lækker cremet suppe

Butternut squash suppe

Opskrift på den lækreste suppe med butternut squash, chili og timian.
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1

    butternut squash, uden kerner, skåret i store tern (lad skrællen blive på)

  • 2

    løg, grofthakket

  • 2 stængler

    bladselleri, groft snittet

  • 6 fed

    hvidløg, grofthakket

  • 2 spsk

    blade heraf

  • 1/2 citron saften heraf
  • 1 tsk

    chilipulver

  • 50 g

    smør

  • 6 dl

    grøntsagsboullion

  • 2 dl

    piskefløde

  • Salt og peber

  • Cremefraiche og frisk timian til toppen

Sådan gør du

  • Smelt smørret i et gryde og svits løg og hvidløg af ved middel varme.
  • Tilsæt butternut squash, bladselleri, chilipulver og frisk timian og lad det stege med i 3-5 min.
  • Hæld boullion og fløde over, læg låg på og lad suppen småkoge i ca. 30 min. til alle grøntsager er møre.
  • Blend suppen glat, og smag til med salt og peber og friskpresset citronsaft.
  • Server suppe med iskold creme fraiche og frisk timian.