Kog risene som beskrevet på pakken, og lad dem køle af.
Overhæld broccoli buketterne med kogende vand, og lad dem trække i 5 minutter. Skyl dem derefter i koldt vand, og læg dem til side.
Pisk ægget, og sæt til side.
Knus cornflakes i en pose eller lignende, og bland dem med krydderier, salt og friskkværnet peber.
Halvér kyllingebrysterne på den flade led, og vend dem derefter i æggemassen og i de knuste cornflakes.
Læg stykkerne på en bageplade med bagepapir, og spray toppen med sprayfedt.
Tilbered dem i en forvarmet ovn ved 200 grader, almindelig varme, i ca. 20 minutter. Vend stykkerne efter 10 minutter, spray igen med sprayfedt på den “ubagte” side, og giv dem yderligere 10 minutter.Kan også tilberedes i Airfryer ved 200 grader i ca. 12 minutter - vend dem efter ca. 6-8 minutter og spray ligeledes med sprayfedt.
Fordel risene i 4 skåle, top med spidskål, avocado og skiver af den sprøde kylling. Drys med forårsløg, hakkede peanuts og sesamfrø, og servér med gomadressing og evt. limebåde.