Opskrift på luftig og cremet pisket smør - perfekt til det friskbagte brød.
Ret Snack, Tilbehør
Køkken Dansk
Nøgleord Pisket smør
Samlet tid 10 minutterminutter
Servings 6personer
Ingredienser
200gsaltet smørblok
1/2tskgroft salt eller flagesalt
Sådan gør du
Tag smørret ud af køleskabet en times tiden inden det skal piskes - det skal være helt blødt.
Læg smørret i en skål, og pisk det lyst i en røremaskine eller med et piskeris.Det tager ca. 5 minutter.
Tilsæt salten, og pisk i yderligere et par minutter, til smørret er luftigt og lækker.
Server straks - med et lækkert friskbagt brød.Smørret kan godt forberedes og opbevares på køl - men det vil naturligvis sætte sig. Så tag det ud 1 times tid inden den skal serveres, så det igen bliver blødt og lækkert - det beholder fint den luftige konsistens.