Opskrift på luftig pisket hvidløgssmør med persille - Nem opskrift på pisket smør med hvidløg og persille.
Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Nøgleord Grill tilbehør
Samlet tid 10 minutterminutter
Servings 6personer
Calories 240kcal
Ingredienser
200gsmør
3spskpersille, finthakket
2fedhvidløg, revet eller presset
1/2tskgroft salt eller flagesalt
Sådan gør du
Tag smørret ud af køleskabet en times tiden inden det skal piskes – det skal være helt blødt.
Læg smørret i en skål, og pisk det lyst i en røremaskine eller med et piskeris. Det tager ca. 5 minutter.
Tilsæt derefter persille, hvidløg og salt, og pisk i et par minutter, til smørret er luftigt og lækker.
Server straks – med et lækkert friskbagt brød.Smørret kan godt forberedes og opbevares på køl – men det vil naturligvis sætte sig. Så tag det ud 1/2-1 times tid inden den skal serveres, så det igen bliver blødt og lækkert – det beholder fint den luftige konsistens.