Kog pastaen som beskrevet på pakken, og skyl det derefter i rigeligt koldt vand. Lad det dræne i en sigte.
Imens steder du skinken sprød i ovnen. Fordel skinken på en pageplade med bagepapir og dryp toppen med en smule olie og krydr evt. med friskkværnet peber.Bag det i midten af en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i ca. 8-10 minutter. Lad det køle let af på bagepapiret.
Hæld soltørrede tomater, mayonnaise og et par spiseskefulde creme fraiche i en minihakker, og blend til du har en ensartet creme.
Rør det derefter sammen med resten af creme fraichen og krydderier, og smag tilmed salt og friskkværnet peber.
Hæld pasta, tomater, peberfrugt og rødløg i en stor skål og vend det godt sammen med dressingen.
Knus parmaskinken i rustikke stykker over salaten og drys evt. med en smule mikrogrønt eller lignende inden servering.