Kog pastaen som beskrevet på pakken, og skyl det derefter i koldt vand. Dræn det grundigt i en sigte.
Fordel skinken på en bageplade med bagepapir og dryp toppen med en smule olie og krydr evt. med friskkværnet peber.Bag det i midten af en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i ca. 8-10 minutter. Lad det køle af på bagepapiret.
Overhæld broccolien med kogende vand, og skyl det derefter i rigeligt koldt vand. Skær det i små mundrette buketter, og lad dem tørre på et viskestykke.
Bland alle ingredienserne til dressingen og rør dem godt sammen. Smag dressingen til med salt, friskkværnet peber og evt. en smule sukker.
Hæld pastaen i en stor skål sammen med grøntsagerne og feta. Top med dressing og vend det hele godt samme. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Knus den sprøde parmaskinke og fordel den på toppen af salaten inden servering.