Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Pastasalat med rød pesto, tomater og mozzarella
Opskrift på nem og lækker pastasalat med rød pesto.
Ret
Frokost, Salat, Tilbehør
Køkken
Dansk
Nøgleord
Grill tilbehør, Pastasalat
Samlet tid
15
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
469
kcal
Ingredienser
250
g
pasta (ukogt vægt)
200
g
cherrytomater, halveret
70
g
rucola (eller spinat)
150
g
mini mozzarella kugler
30
g
pinjekerner, gerne ristet på en tør pande
150
g
rød pesto - gerne af soltørrede tomater
Friskkværnet peber
Sådan gør du
Kog pastaen som beskrevet på posten, og skyl den derefter i rigeligt koldt vand. Lad pastaen dræne i en sigte.
Bland pasta og pesto, - og vend derefter tomater, rucola, mozzarella kugler og pinjekerner i salaten.
*Gem evt. lidt pinjekerner til toppen.
Hæld pastasalaten i en salatskål og top med friskkværnet peber.
Video
Nutrition
Kalorier:
469
kcal
|
Kulhydrater:
57
g
|
Protein:
20
g
|
Fedt:
18
g
|
Mættet fedt:
6
g
|
Flerumættet fedt:
3
g
|
Enkeltumættet fedt:
4
g
|
Kolesterol:
33
mg
|
Natrium:
594
mg
|
Kalium:
386
mg
|
Fiber:
4
g
|
Sukker:
7
g
|
A-vitamin:
1157
IU
|
C-vitamin:
16
mg
|
Kalcium:
274
mg
|
Jern:
2
mg