Opskrift på simpel pasta med rucola, tomater og parmesan.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Italiensk
Nøgleord Hurtig aftensmad, Nem pasta, Pasta
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 4personer
Calories 479kcal
Ingredienser
500ggode tomater
4fedhvidløg, grofthakket
400gspaghetti
8stilkebasilikum, bladene heraf
80gparmesan, fintrevet
75grucola
Olivenolie
salt og friskkværnet peber
Chiliflager
Sådan gør du
Skær tomaterne I store stykker og halver cherrytomaterne.
Varm en god sjat olivenolie på en pande, og steg tomater og hvidløg ved middel varme i ca. 8-10 minutter. Krydr med masser af friskkværnet peber og lidt salt og tilsæt også chiliflager hvis du ønsker den spicy.Kog imens pastaen al dente som beskrevet på posen - gem pastavandet.Pas på tomaterne ikke brænder på, tilsæt evt. en smule pastavand hvis der er behov for det.
Vend derefter basilikumbladene sammen med tomaterne, og tilsæt spaghetti, parmesan og 1 deciliter pastavand. Vend det godt sammen på panden ved svag varme, og tilsæt evt. mere pastavand hvis der er behov for det.
Vend til sidst rucolaen i til det falder sammen, og server.