Opskrift på frisk og lækker forårs pasta med rejer, citron og rucola.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Italiensk
Nøgleord Nem aftensmad, Nem pasta, Sommermad
Samlet tid 15 minutterminutter
Servings 4personer
Calories 567kcal
Ingredienser
400gspaghetti
1dlolivenolie
4fedhvidløg, revet eller presset
1citron, fintrevet skal og saften heraf
50gparmesan, fintrevet
75grucola
200gærter, optøet
300gkogte rejer (gerne skalrejer - ca. 650 g med skal)
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Bruger du skalrejer starter du med at pille og rense rejerne.
Tilbered pastaen al dente som beskrevet på pakken.
Varm olien på en pande ved svag varme, og steg hvidløg og citronskal i et par minutter. Krydr med friskkværnet peber.
Tilsæt pastaen, saften af 1/2 citron, parmesan og lidt kogevand fra pastaen og vend det godt sammen.
Tilsæt ærter og rucola og vend det sammen til rucolaen falder sammen. Tilsæt mere pastavand hvis der er behov for det, og smag til med salt, friskkværnet peber og mere citronsaft.
Vend til sidst rejerne sammen med pastaen, og server straks.