Opskrift på nem og ultra simpel pasta med nduja, laks og friske tomater.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Italiensk
Nøgleord Aubergine pasta, Hurtig aftensmad, Nem pasta
Samlet tid 15 minutterminutter
Servings 4personer
Calories 582kcal
Ingredienser
3-4spsknduja
1dlolivenolie
350gcherrytomater, skåret i kvarte
400gpasta
350gfersk laks
3spskpurløg, finthakket
Salt og friskkværnet peber
Pastavand
Evt. parmesan til toppen
Sådan gør du
Varm nduja og olien op i en gryde og tilsæt derefter tomaterne. Lad det simre ved god høj varme - tomaterne skal koge helt ud. Krydr med en smule salt og friskkværnet peber.Kog imens pastaen al dente som beskrevet på pakken.
Skær samtidig laksen ud i meget små tern - max. 1x1 cm.
Dræn pastaen for væde og vend den derefter i den varm nduja blanding.
Tilsæt tern at laks og vend det godt sammen med pastaen. Laksen skal kun lige varmes med i kort tid - skru evt. ned for varmen.
Vend til sidst purløget i, gem evt. lidt til toppen, smag til med salt og friskkværnet peber og juster et. konsistensen med en smule pastavand.
Server med masser af friskkværnet peber på toppen og evt. revet parmesan.