Opskrift på spaghetti puttanesca, - en enkelt italiensk pastaret med masser af smag.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Italiensk
Nøgleord Italiensk mad, Nem pasta, Pasta
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
1skalotteløg, finthakket
4-5fedhvidløg, finthakket
3-4ansjosfileter, hakket
2spskkapers, grofthakket
100gsorte oliven, grofthakket (vægt uden sten)
1/2tskchiliflager
1spsktomatkoncentrat
1dshakkede tomater
400gpasta
1håndfuldpersille, finthakket
Olivenolie
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Steg løg, hvidløg og ansjoser i en god sjat olivenolie i et par minutter, og tilsæt derefter kapers, oliven og chiliflager.
Rør tomatkoncentrat i og varm det et minuts tid, og hæld derefter de hakkede tomater over.Lad saucen simre ved middel varm i 10-15 minutter, og kog imens din pasta al dente. Gem lidt pastavand til at justere konsistensen med.
Rør persillen i saucen og smag til med salt og friskkværnet peber.
Vend pastaen i saucen på panden, og juster evt. konsistensen med pastavand.
Server din pasta alla puttanesca med friskkværnet peber og parmesan på toppen.