Nem opskrift på pandesauce - Pandesovs fra f.eks. hakkebøf, frikadeller eller medister.
Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Nøgleord Brunsauce, Brunsovs, Sauce
Samlet tid 15 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
Fedt og rester fra panden
5dlkyllingebouillon
1dlfløde
Maizena + koldt vand
Kulør
Salt og friskkværnet peber
Evt. ribsgele, lidt sukker eller lignende
Sådan gør du
Lad fedt og rester fra panden blive på panden - men fjern evt. større klumper.
Hæld bouillon og fløden ved, og kog pandens indhold op.*Har du kogt kartofler, medister eller lignende, så kan du erstatte 1 dl bouillon med kogevandet herfra.
Rør et par spiseskefulde maizena sammen med en smule koldt vand, og juster konsistensen på saucen. Tilsæt lidt ad gangen under omrøring og varm saucen igennem.
Juster farven med kulør, og smag saucen til med salt, friskkværnet peber og evt. en smule ribsgele eller sukker.Mangler saucen syre, kan du smage til. med en smule rødvinseddike.