Hæld alle ingredienserne i en skål og rør dem godt sammen.
Læg låg på og sæt den på køl i minimum 2-3 timer, – men gerne natten over.Du kan også blande ingredienserne i 2 serveringsglas med låg. Sørg for at der er plads nok til topping dagen efter, så er det nemt både at have med på farten, eller lige snuppe et glas frem om morgenen eller til en hurtig frokost.
Inden servering røres grøden godt igennem, og du kan evt. justere konsistensen med mere mælk, yoghurt eller appelsinsaft.Smag også til om du ønsker mere appelsinskal i grøden.
Fordeler kakaogrøden i 2 serverings glas, og topper dem med et par spiseskefulde yoghurt eller skyr og evt. lidt chokoladespåner eller hakket chokolade.
Tips til overnight oats
Overnight oats kan holde sig 4-5 dag på køl – sørg for at alle ingredienser er friske.Jeg foretrækker selv at lave til 1-2 dage ad gangen. Det er så nemt at røre sammen, og så kan jeg variere indholdholdet.
Jeg vil anbefale at du bruger grovvalsede havregryn, da det giver grøden en super lækker konsistens og struktur. Finvalsede havregryn kan til min smag, godt blive lidt for smattede, men det er naturligvis en smagssag.