Opskrift på lækker cremet orzo med stegt chorizo, friske tomater og spinat.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Italiensk
Nøgleord Italiensk mad, Nem aftensmad, Orzo, Retter med orzo
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
220gchorizo, skåret i tern
1løg, finthakket
4fedhvidløg, finthakket
200cherrytomater, halveret
1dlhvidvin
400gorzo
9dlbouillon
100gparmesan, fintrevet
6stilkebasilikum, bladene heraf
2håndfuldespinat
Salt og friskkværnet peber
Olie
Sådan gør du
Varm en sjat olie på en pande, og steg chorizoen i 3-4 minutter. Pas på varmen, så stykkerne ikke bliver hårde.
Tilsæt løg, hvidløg og tomater, og steg det med i 5 minutter - krydr med friskkværnet peber.
Hæld hvidvinen over og lad den koge ind, og tilsæt derefter orzo og bouillon.Lad orzoen simre til den er mør - tilsæt mere bouillon hvis der er behov for det.
Rør parmesanen i til den smelter og vend til sidst basilikumblade og spinaten i til det falder sammen.Smag til med salt og friskkværnet peber.