One pot tortellini med salsiccia, tomater og fløde
Opskrift på nem og lækker pastaret med tortellini, salsiccia, tomater og fløde, - cremet og lækker.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Italiensk
Nøgleord Nem pasta, Salsiccia, Tortllini
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
500gtortellini
250gsalsiccia
250gcherrytomater, evt. halveret
150gsquash i tern, eller broccoli(asparges) i buketter
1løg, grofthakket
4fedhvidløg, revet eller presset
2håndfuldefrisk spinat
1håndfuldbasilikumblade
75gparmesan, fintrevet
2 1/2dlfløde
1 1/2dlhvidvin (eller bouillon)
1 1/2dlbouillon eller vand
50gsoltørrede tomater (kan undlades)
Salt og peber
Sådan gør du
Varm en dyb pande, eller gryde op ved godt høj varme, - mas farsen ud af pølserne, og svits kødet godt af i ca. 5 minutter.*Pølserne indeholder oftest rigeligt fedtstof, så du kan undlade olie, - ellers tilsæt en smule olie hvis der er behov for det.
Tilsæt løg og hvidløg, og steg det med et par minutter.
Krydr med peber, og tilsæt tomater og soltørrede tomater, - steg med i 3-4 minutter.
Hæld hvidvinen over og lad den koge ind, og tilsæt derefter fløde og parmesan, - og lad saucen simre ved middel varme i ca. 10 minutter.
Tilsæt tortellini, frisk basilikum og vand eller bouillon, - og lad retten koge til tortellinien er tilberedt som beskrevet på pakken. Det tager oftest lidt længere tid, da ikke alle tortellini er dækket af væske, - så rør i retten undervejs.
Vend til sidst spinaten og broccoli(asparges) eller squash i retten, varm igennem i et par. minutter, og smag til med salt og peber.*Du kan også stege broccoli(asparges) eller squashen med, sammen med tomaterne, - men personligt synes jeg det er ret lækkert at de har noget bid.