Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Nem og hurtig hjemmelavet bearnaise sauce
Opskrift på den lækreste hjemmelavede bearnaise sauce, nem og hurtig.
Ret
Tilbehør
Køkken
Fransk
Nøgleord
Bearnaise sauce, Estragon, Hjemmelavet bearnaise
Samlet tid
30
minutter
minutter
Servings
4
Personer
Author
Dianna
Ingredienser
90
g
æggeblommer - eller 5 stk
200
g
smør
1 - 1 1/2
spsk
hvidvinseddike (eller anden lys eddike)
2
spsk
frisk estragon, finthakket - eller 1 spsk tørret
Salt - smag til
Sådan gør du
Smelt smørret ved svag varme, og hæld vallen fra. Smørret skal være 50 grader varmt.
Pisk æggeblommer, eddike og et godt nip salt sammen.
Tilsæt smørret, lidt ad gangen, og pisk kraftigt, så saucen begynder at tykne.
Tilsæt hakket frisk estragon, og smag saucen til med salt og evt. mere hvidvinseddike.
Video