Rens fisken, dup den tør med køkkenrulle og skær den ud i store chunks.
Riv limeskallen over fisken, fordel limesaften herover og krydr med salt og friskkværnet peber. Stil til side imens saucen laves.
Moqueca - Saucen
Varm en pande op med en sjat olie og steg løgene til de er klare.
Tilsæt hvidløg, peberfrugt, jalapenos og tomater og steg det i 4-5 minutter, og drys derefter krydderierne over og vend det godt sammen.Krydr også med salt og friskkværnet peber.
Tilsæt tomatkoncentrat og varm det igennem et minuts tid, og hæld derefter bouillon og kokosmælken ved.
Lad saucen småsimre i 5-8 minutter, eller til den tykner en smule.Smag til med salt og friskkværnet peber, og tilsæt evt. chiliflager, hvis du ønsker den mere spicy.
Fordel fiskestykkerne i saucen, læg låg på, og lad dem tilberede til fisken netop er færdig - pas på ikke at give dem for meget. Regn med 5-8 minutter alt efter størrelse.
Server din moqueca med kogte ris, frisk koriander eller persille og evt. limebåde.