Steg løgene klare i en sjat olie ved middel varme.
Tilsæt peberfrugt, squash og hvidløg og steg det med et par minutter.
Tilsæt tacokrydderi og rør derefter tomatkoncentrat i, og varm igennem et minuts tid.
Tilsæt de kogte grønne linser, kidneybønner, majs og bouillon og rør det sammen, og vend derefter halvdelen af af cheddarosten i retten til det smelter.
Hæld fyldet i et tærtefad, og fordel det sidste ost på toppen.Du kan også lade det blive i panden, hvis panden kan gå i ovnen.
Skær butterdejen i mindre stykker, – firkanter, trekanter eller hvad du foretrækker, og fordel dem på toppen af fyldet.
Pensl med sammenpisket æg, og bag tærten i en forvarmet ovn ved 200 grader, almindelig varme, i ca. 20-25 minutter.
Lad tærten trække i små 10 minutter inden den serveres, og server med iskold creme fraiche, en frisk sprød salat og tortillachips.