Opskrift på nem mazarintærte med hindbærcreme og friske bær.Opskriften giver til 8-12 personer.
Ret Dessert, Kage
Køkken Dansk
Nøgleord Hurtig dessert, Nem dessert, Nem sommerdessert
Samlet tid 10 minutterminutter
Servings 12personer
Calories 327kcal
Ingredienser
2købt mazarinkager – den klassiske runde
150gmascarpone
1 1/2dlpiskefløde
50gflormelis
2tskvaniljesukker
100gfriske hindbær
1citron, fintrevet skal heraf
Topping
Blandede bær
Sådan gør du
Nem mazarintærte med bærcreme
Mos hindbærrene med en gaffel.
Hæld mascarpone, fløde, flormelis, vanilje, citronskal og de mosede hindbær i en skål, og pisk det sammen til cremen begynder at tykne.Pas på ikke at overpiske cremen.
Fordel hindbærcremen på de 2 mazarintærter, og smør den ud med bagsiden af en spiseske.
Top kagerne med masser af friske bær, og opbevar mazarintærterne på køl, til de skal serveres.