Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Lørdagskylling - Kylling i fad med urter
Opskrift på klassisk lørdagskylling med masser af urter og smag.
Ret
Hovedret
Køkken
Dansk
Samlet tid
2
timer
timer
Servings
4
Personer
Author
Dianna
Ingredienser
1
god stor kylling
1
håndfuld
ramsløg
1
håndfuld
bredbladet persille
2 1/2
dl
vand
Olivenolie
Paprika
Salt og peber
Sådan gør du
Rens kyllingen for urenheder og dup den tør med lidt køkkenrulle.
Parter kyllingen og placer stykkerne i et ovnfast fad.
Læg de hele ramsløg samt bredbladet persille ned mellem stykkerne.
Krydr med rigeligt salt, lidt peber og paprika, og hæld vandet ved.
Sæt fadet i en forvarmet grill, - eller i en forvarmet ovn., ved ca. 200 grader - almindelig ovn
Lad kyllingen stege i ca. 40-50 min. Skru evt. op og giv den lidt grill (i ovn) hvis skindet mangler sprødhed.
Lad kyllingen hvile i 5 min. inden den serveres.
Video