Opskrift på langtidsstegt beef Hammer - tilberedt i ovn.
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Nøgleord Beef Hammer, Braiseret
Samlet tid 10 minutterminutter
Servings 6personer
Ingredienser
1Beef Hammer - ca. 2,2 kg
Oksebouillon
Dryrub
2spsksød paprika
2spsksukker
1spskgroft salt
1/2spskspidskommen
1tskløgpulver
1tskhvidløgspulver
1/2tskchilipulver
1/2tskrøget paprika
Friskkværnet peber
Sådan gør du
Sorigner din Beef Hammer. Køber du den hos din slagter, er den oftest klar til brug. Ellers skal den lige pudses så de værste sener skæres væk, og kødet skal bindes op med kødsnor.
Bland ingredienserne tik rubben og krydr med friskkværnet peber.
Rub kødet grundigt, så den er helt pakket i krydderi.Er tide til det, kan. du med fordel rubbe den dagen før, og lade den trække på køl natten over.
Sæt kødet i et ovnfast fad, og hæld et apr deciliter oksebou9illon i bunden.
Kram folie omkring kødet, og sæt den i ovnen i ca. ca. 8-10 timer ved 120 grader.Fjern folien den sidste halve times tid. Her kan du med fordel også pensle kødet med barbecuesauce, og sætte det tilbage i ovnen.
Træk kødet fra benet med to gafler, eller tag et par handsker på og brug hænderne - pas på du ikke brænder dig.Overhæld gerne kødet med noget af bouillonen fra fadet inden servering.