Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Laksesalat med philadelphia
Opskrift på nem laksesalat med varmrøget laks og philadelphia.
Denne portion passer til 4 skiver ristet rugbrød, eller 4 små sandwich.
Ret
Appetizer, Forret, Frokost
Køkken
Dansk
Nøgleord
Laksesalat, Varmrøget laks
Samlet tid
10
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
232
kcal
Ingredienser
150
g
varmrøget laks
200
g
flødeost, naturel
1/2
citron, saften heraf
1
bdt
dild, finthakket - ca. 2 spsk
Salt og peber
Top evt. med fintsnittet forårsløg
Sådan gør du
Fjern skindet fra laksen, og del kødet i større chunks.
Bland lakes sammen med philadelphia, dild og citronsaft, og rør det sammen til laksen er findelt.
Smag laksesalaten til med salt og peber, og opbevar den på køl til den skal serveres.
Top evt. laksesalaten med fintsnittet forårsløg
Video
Nutrition
Kalorier:
232
kcal
|
Kulhydrater:
3
g
|
Protein:
12
g
|
Fedt:
19
g
|
Mættet fedt:
10
g
|
Flerumættet fedt:
1
g
|
Enkeltumættet fedt:
4
g
|
Kolesterol:
51
mg
|
Natrium:
157
mg
|
Kalium:
70
mg
|
Fiber:
0.01
g
|
Sukker:
2
g
|
A-vitamin:
791
IU
|
C-vitamin:
1
mg
|
Kalcium:
71
mg
|
Jern:
1
mg