Knus cornflakes i en pose elle lignende, - de skal være grove i stykkerne og bland dem med krydderierne, salt og peber.
Halver kyllingebrysterne på den flade led, - så du får 2 flade fileter ud af hvert bryst.
Vend kyllingen i æggemassen, og derefter i knuste cornflakes.Mas cornflakesene godt ind i kyllingen, ved lige at kramme dem lidt i hænderne.
Placer dem i kurven på din Airfryer, og spray toppen med spray fedt.
Tilbered dem i ca. 12 minutter ved 200 grader.Efter 6 minutter vendes stykkerne, spray igen med sprayfedt på den "ubagte" side, og bag dem videre i yderligere 5-6 minutter.Vær opmærksom på at Airfryers varmer meget forskelligt, så hold øje undervejs. Nogle Airfryers anbefales ligeledes at den opvarmes inden brug, - så det skal du naturligvis gøre, hvis det er tilfældet.
Krydr evt. kyllingen med en smule salt efter tilberedning, og server dem med din favorit dip, toppet på en salat, i en pose bowl, burger eller lignende.