Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Kylling i indisk karry
Nem og lækker opskrift på kylling i indisk karry.
Ret
Hovedret
Køkken
Indisk
Samlet tid
30
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
600
g
kyllingebryst, skåret i store tern
1
ds
hakkede tomater
1
ds
kokosmælk
1-2
peberfrugter, skåret i små tern
3
forårsløg, fintsnittet - gem toppene
1
løg, finthakket
4
fed
hvidløg, presset eller revet
1
spsk
friskrevet ingefær
2
tsk
garam masala
1
tsk
karry
1
tsk
spidskommen
1
tsk
gurkemeje
1/2
tsk
stødt koriander
1/2
tsk
mild chili
1
tsk
sukker
1
håndfuld
cashewnødder, saltede eller usaltede
Salt og peber
Olie
Ris og/eller fladbrød som tilbehør
Sådan gør du
Varm olien i en gryde eller på en pande, og brun kyllingen godt af - krydr med salt og peber.
Tilsæt løg, peberfrugt, hvidløg og ingefær, og steg med et par minutter, og drys derefter krydderierne over og steg med et minuts tid.
Hæld tomater, kokosmælken, sukker og cashewnødder over, og lad retten simre ved middel varme i ca. 15 minutters tid.
Kog i mellemtiden risene.
Vend toppene af forårsløg i retten, smag til med salt og peber, og evt. en smule limesaft hvis du ønsker en smule syre.
Server retten toppet med frisk persille (eller koriander - det bryder jeg mig blot ikke om), og server med kogte ris og friskbagte naan.
Video