Skær siderne af peberfrugterne, spray med lidt olie og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, i ca. 20-25 minutter.Lad dem køle en smule af inden skindet fjernes, og peberfrugterne skæres i små tern.
Kog samtidig qunioaen som beskrevet på pakken, og skyl derefter i koldt vand. Dræn det godt i en sigte.
Hæld kikærter, quinoa, bagte peberfrugter, grønkål, persille, rødløg og soltørrede tomater i en skål.
Bland ingredienserne til vinaigretten, krydr med salt og friskkværnet peber og hæld den over salaten. Bland det godt sammen og smag til med salt, friskkværnet peber og chiliflager.
Fordel hummusen på en tallerken i en cirkel, og læg salaten ovenpå. Dryp evt. hummusen med en smule olie og krydr med friskkværnet peber.Salaten kan forberedes og opbevares på køl indtil servering.