Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Iceberg wedge med ranch og bacon
Opskrift på sprød icebergsalat, serveret i både og toppet med ranch dressing og sprød bacon.
Ret
Salat, Snack, Tilbehør
Køkken
Amerikansk
Nøgleord
Salat
Samlet tid
20
minutter
minutter
Servings
6
personer
Calories
223
kcal
Ingredienser
200
g
bacon, skåret i tern
2
icebergsalater
Mikrogrønt, purløg eller andet grønt
Ranch dressing
1
dl
creme fraiche
3/4
dl
kærnemælk
1/2
dl
mayonnaise
1/4
tsk
løgpulver
1/4
tsk
hvidløgspulver
1
spsk
purløg, finthakket
1
spsk
persille, finthakket
Citron
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Steg baconen sprød på en pande, og lad den derefter suge på lidt fedtsugende papir.
Imens kan du røre ingredienserne sammen til dressingen.
Rør creme fraiche, mayonnaise, kærnemælk, krydderier og krydderurter sammen i en skål. Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Skær salaten i både. Alt efter størrelsen på salathovederne kan du skære hvert iceberg i 4-6 både.
Læg salatbådene på en stor tallerken, og hæld dressing over toppen. Drys med bacon og lidt mikrogrønt eller purløg og friskkværnet peber.
Video
Nutrition
Kalorier:
223
kcal
|
Kulhydrater:
8
g
|
Protein:
16
g
|
Fedt:
15
g
|
Mættet fedt:
4
g
|
Flerumættet fedt:
4
g
|
Enkeltumættet fedt:
4
g
|
Transfedt:
0.01
g
|
Kolesterol:
46
mg
|
Natrium:
662
mg
|
Kalium:
518
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sukker:
5
g
|
A-vitamin:
1110
IU
|
C-vitamin:
6
mg
|
Kalcium:
71
mg
|
Jern:
1
mg