Opskrift på mojito med hindbær - Frisk og læskende hindbær mojito.
Ret Drinks
Køkken Cuba
Nøgleord Cocktail, Cocktail opskrift, Drinks cheesecakes, Sommer cocktail, Sommer drinks
Samlet tid 5 minutterminutter
Servings 2personer
Ingredienser
8cllys rom
100ghindbær
1lime, skåret i både
4tsksukker (jeg foretrækker rørsukker)
20mynteblade
Danskvand
Isterninger
Pynt – kan undlades
Hindbær
Mynte
Frysetørrede hindbær
Sådan gør du
Hæld limebåde, de skyllede hindbær, sukker og rom i en shaker eller et glas, og mos det godt sammen, – gerne med en muddler.
Tilsæt myntebladene og stød/mas dem let med så de frigiver deres olier, bare et par gange med muddlerene, – undlad at mose dem for meget.
Fyld 2 glas op med is, gerne knust is, – og fordel blandingen i glassene.Lad limebåde, mynte osv. komme med i glassene, – der er masser af smag at hente, og det ser super flot rustikt ud.
Rør godt rundt med en ske, så det hele bliver godt mixet sammen med isterningerne, og top din hindbær mojito med danskvand.
Pynt evt. med friske hindbær, frysetørrede hindbær og/eller mynte.