Opskrift på lækre mini pølsehorn.
Denne opskrift giver ca. 80 stk.
Køkken Gourministeriet
Samlet tid 3 timertimer
Author Dianna
Ingredienser
25g
gær
3dl
lun sødmælk
400g
hvedemel
200g
grahamsmel
100g
smør, stuetemperatur
1tsk
salt
1tsk
sukker
1
æg
80-100 cocktailpølser
Æg til pensling
Lys sesam
Sådan gør du
Opløs gæren i mælken og tilsæt derefter sukker og æg.
Tilsæt mel og salt, lidt ad gangen, og rør dejen, gerne på maskine, til alt melet er æltet godt ind i dejen.
Tilsæt smørret i små tern og rør dejen til den slipper skålen, ca. 5-8 min.
Lad dejen hæve et lunt sted i godt en time.
Del dejen i 6-8 lige store stykker, og rul hver del ud i et rektangel der måler ca. 14 cm i højden og så langt dejen nu rækker, - den skal være ca. 2 mm i tykkelsen.
Brug en pizzaskærer og skær dejen ud i smalle aflange trekanter (på den korte led), så der er rigeligt dej at rulle om cocktailpølserne.
Læg dem på en bageplade med samlingen nedad og lad pølsehornene efterhæve i ca. 30 min.
Pensl med sammenpisket æg og drys evt. med lys sesam.
Bag pølsehornene i en forvarmet ovn i ca. 12 min. ved 200 grader.