Fordel gulerødder og kikærter på en bageplade. Dryp med lidt olie og krydr med salt, friskkværnet peber og timian.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 220 grader, almindelig varme, i ca. 25 minutter. Lad det køle let af på bagepladen.
Koge imens quinoaen som beskrevet på posen. Skyl derefter i rigeligt koldt vand og lad den dræne i en sigte.
Bland også ingredienserne til vinaigretten og smag til med salt og friskkværnet peber.
Når gulerødder og kikærter er færdige fordeles skinken på et stykke bagepapir. Dryp med olie og krydr med friskkværnet peber og bag det i ovnen, fortsat ved 220 grader, i cirka. 6-8 minutter. Imens samles salaten.
Hæld grønkål, bagte gulerødder og kikærter, quinoa og æbler i en skål. Fordel vinaigretten på toppen, gem en smule, og vend salaten godt sammen.
Anret salaten på et fad, knæk den sprøde serrano og fordel den på toppen og dryp med den sidste vinaigrette. Krydr med friskkværnet peber og server.