Opskrift på den bedste grillede sandwich med skinke, ost og grøntsager
Samlet tid 15 minutterminutter
Servings 2Personer
Author Dianna
Ingredienser
6skiver
god toastbrød
4skiver
skinke
1store håndfuld
friske spinatblade, skyllet og duppet tørre
1/2
rød snackpeber, skåret i skiver
1/2
løg, skåret i tynde ringe
6skiver
ost med lidt smag, f.eks. klovborg
1håndfuld
revet cheddar
Lidt sprayfedt
Sådan gør du
Start med at riste 2 skiver brød i toasteren til de er gyldne og sprøde, de skal bruges i midten af sandwichen.
Læg 2 skiver toastbrød frem og placer 2 skiver ost på dem hver samt lidt revet cheddar. Læg 1 skive skinke oven på hver, spinatblade, snackpeber og løg. Læg nu den ristede skive på og lav endnu en lag med en skive ost på hver, revet cheddar, spinat, skinke, snackpeber og løg. Slut af med en smule revet cheddar og den sidste skive brød.
Placer begge sandwich i din toaster, - spray gerne fladerne med lidt sprayfedt så de ikke brænder fast. Sørg for ikke at mase dem flade, de skal bare stå og blive gyldne og osten skal smelte, - det tager ca. 8 min. ved middel varme.